Bel ons op 026-472 36 10 of stuur een mail naar info@smb-jacobi.nl

Antispin.

Milieuvriendelijk weren van spinnen!

Schoonmaakbedrijf W. Jacobi werkt samen met Spiderbuster. Spiderbuster is de professional in het schoonhouden van woningen, bedrijfspanden, boten, caravans, etc. bij spinrag overlast. Bedrijfspanden zijn veelal voorzien van sterke verlichting, deze trekken insecten aan zoals vliegen, muggen enz. Zowel de verlichting als het pand worden hierdoor sterk bevuild. Ook zonder verlichting zijn vooral portieken, terrasschermen, kozijnen en boeiboorden een gewild object. Gebouwen in de buurt van oppervlaktewater zitten meestal onder het rag en uitwerpselen.

Door onze behandeling is dit probleem verleden tijd! Wij zorgen ervoor dat alles er voor negentig procent webvrij blijft uitzien. Bovendien geven wij op al onze diensten 6 maanden garantie.

Unieke mechanische schoonmaakmethode!

Eerst worden de spinnenwebben en nesten met een ragebol van alle kozijnen, ramen en deuren van het te behandelende object rustig en zo goed mogelijk verplaatst naar een nabij gelegen tuin of groene zone, zodat de spinnen zich in hun nieuwe omgeving kunnen settelen. Door ons product kunnen wij u garanderen dat uw pand, woning etc. webvrij blijft.

Wellicht heeft u in onze documentatiemap kunnen lezen, dat wij de nodige ervaring hebben in het schoon houden van panden zoals een groot aantal woningbouw- verenigingen, vastgoedbeleggers, overheidsinstanties, multinationals enz.

De bijzondere voordelen van Spiderbuster zijn:

  • Spiderbuster is 100% biologisch afbreekbaar
  • Spiderbuster is niet giftig en hoeft als zodanig niet in de gifkast te worden bewaard
  • Spiderbuster is geen bestrijdingsmiddel en wij hebben dan ook geen spuitlicentie nodig
  • Het product is volledig in water oplosbaar
  • Spiderbuster heeft geen etsende werking op glas, gegalvaniseerde materialen, aluminium, kunststoffen, RVS, rubber en is volkomen veilig op chroom, keramiek, porselein of emaille.
  • Spiderbuster heeft geen gevaren zinnen.

Prijsindicatie en Geen Gezeur Garantie!

Het ragvrij maken van een rijtjeswoning kost ongeveer € 60,00 van een bungalow kost het ongeveer € 100,00 en van een villa ongeveer € 175,00 exclusief de B.T.W. Het verwijderen van de webben van deze spinnen is afhankelijk van de situatie. Prijzen van bedrijfspanden, boten, caravans, campings en dergelijke zijn op aanvraag.

Ons UNIEKE GEEN GEZEUR GARANTIE geldt voor zowel particulieren als bedrijven. Spiderbuster geeft U deze service omdat de combinatie van bedrijf en product zo uniek is dat wij de klant altijd in het gelijk stellen. Niet tevreden dan wordt het te opnieuw behandeld zonder argumentatie. (vraag naar de voorwaarden)

Kostenbesparend!

Net geschilderd of schoongemaakt? Wij zorgen er voor dat uw pand er mooi en representatief blijft uit zien, en niet gelijk weer onder de webben en uitwerpselen komt.

Back to Top